Известие
Collapse
No announcement yet.
ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!
Collapse
X
-
((
Пффф, току що си ужулих бронята по най-левашкия начин, в една стена
Съжалявам, че ви занимавам, но имах нужда да го споделя, защото адски много ме е яд!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщениеПффф, току що си ужулих бронята по най-левашкия начин, в една стена
Съжалявам, че ви занимавам, но имах нужда да го споделя, защото адски много ме е яд!!!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Не се ядосвай,ще ти мине
На всеки се е случвало.Верно,че много дразни,когато е по идиотски начин (а не от не можене),но...ламарина е,не се коси“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеНе се ядосвай! Имаш ли каско?
Comment
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщениеДа, но все пак е глупаво така, някак си...чувствам се тъпо.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
на мен отдавна спря да ми дреме,че ми е одрана колата
Имаше период,в който сериозно обмислях да я облицовам с гвоздеи ..с отрото навън“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
я да си измрънкам как си требе
Преди малко ми съобщиха, че МПС-то ни е окуцяло, някакъв лагер на предното колело се е разфасовал и аха да ми отлети ходенето на Италфест. Как така без Италфест. И това италианските мотори са същите глезльовци и че****ии като италианските коли. Ей за това ще си ги гледам само на витрината в размер не по-голям от 1:16. Може ли такова чудо, баш сутринта преди феста да решава да се разхвърчават някакви си лагери. Мамка му! А хондите са толкова скучни. За това пък италфеновете са готини и винаги готови да помогнат на другарчеАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщениеПффф, току що си ужулих бронята по най-левашкия начин, в една стена
Съжалявам, че ви занимавам, но имах нужда да го споделя, защото адски много ме е яд!!!
Дай го по-весело и ако го приемеш по-иронично ще ти е по-лесно
П.П. мале колко "по-"-та станаха
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеЕхааа,супер имаме си още една алфистка!
Да и е честита и да си я кара с радост!Alfa Romeo 145 1.4 Boxer
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениея да си измрънкам как си требе
Преди малко ми съобщиха, че МПС-то ни е окуцяло, някакъв лагер на предното колело се е разфасовал и аха да ми отлети ходенето на Италфест. Как така без Италфест. И това италианските мотори са същите глезльовци и че****ии като италианските коли. Ей за това ще си ги гледам само на витрината в размер не по-голям от 1:16. Може ли такова чудо, баш сутринта преди феста да решава да се разхвърчават някакви си лагери. Мамка му! А хондите са толкова скучни. За това пък италфеновете са готини и винаги готови да помогнат на другарче164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Преядох...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Един човечец ми събра новобоядисаната за 250лв предна броня днеска...ядосах се много, здраво му се навиках, взех му всичките пари, а той така се притесни, че се разтрепери, каза че е след инсулт....
Полсе пустата броня си оправих със салфетка и търтъл вакс...не си личи нищо и сега ми е много кофти за човека...
Мисля да даря парите на някой дом...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment